Laksefilet med pestosauce og cremefine
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Fryseegnet : Nej Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog perlebyg som beskrevet på posen og tilsæt 1/2 bouillonterning i vandet i stedet for salt.
Skær asparges i aflange skiver på skrå. Skær peberfrugt og løg i tern. Del citroner i halve. Steg laksefiletterne på en stor pande sammen med de halve citroner. Tag laks og citroner af panden når de er færdigstegte og dæk dem med stanniol, så de holder sig varme. Rist asparges, peberfrugt og løg på panden 1-2 min. og vend dem sammen med den kogte perlebyg. Kog panden af med Cremefine tilsat 1/2 bouillonterning og smag til med pesto, salt og peber. Anret perlebyg med laks, de stegte citroner og pestosauce og pynt med friske basilikumblade. |
|
Opskriften er vist 13370 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne