Boller i karry kylling
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt : Red : |
|
|
Rør hakket kylling med løg, æg mel, karry og en 1/2 knust terning hønsebouillon.
Form små boller med en lille ske og kom dem i rigeligt kogende vand tilsat bouillon. Lad dem simre ca. 15 min. ved svag varme. Rist karry af i flydende margarine og tilsæt sukker, eddike og mel. Pisk 3 dl kogevand i melblandingen og lad det simre 5 min. Tilsæt Cremefine og lad saucen koge op. Kom bollerne i og hold dem varme. Server med ris, bulgur eller pasta. |
|
Opskriften er vist 11366 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne