Fyldt mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs.
Skær champignonerne i skiver. Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne er gyldne. Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt hakket persille og hæld piskefløde og sherry eller portvin på panden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber. Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld saucen over, så revnen bliver fyldt. Sæt fadet i ovnen ved 255 grader C. alm. ovn 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 162089 gange,
og udskrevet 3530 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (30 stemmer) |
|
Kommentarer LiPoMa - 2010-12-13 14:33:23 Smager virkelig dejligt, med da vi har brugt kaffefløde skal sovsen nok jævnes en lille smule. Monamus - 2007-08-29 14:43:20 Utrolig god opskrift, når man har fiflet lidt med krydderierne/indholdet og har smagt den til, som man bedst kan lide smagen. blev meget populær i min familie. Lene - 2007-02-07 10:37:58 Vældig god - afbrun før stegning. Susanne - 2006-12-10 07:46:38 Jeg syntes den smagte rigtig godt. Vil alligevel prøve at komme lidt bacon i. Men lækker nok som den er nu. Hanne - 2005-01-01 01:01:01 Mørbraden skal have krydderier, bl. a. paprika og hvidløg og ristes godt og så kan der kommes lidt god bouillon ved, så skal retten nok komme til at smage Per - 2005-01-01 01:01:01 Det er ikke lige hvad jeg forstår ved fyldt mørbrad, men måske jeg har gjort noget forkert ? Men syntes nu stadig det smagte godt. Jonna - 2005-01-01 01:01:01 Vi lavede det til gæster, men ingen syntes ret godt om det karen - 2005-01-01 01:01:01 denne opskrift er rigtig lækker - jeg bruger lidt mere fløde ohg masala i stedet for sherry UHM - den er bare en stor succes hver gang jeg serverer den.... mikkelkai - 2005-01-01 01:01:01 kan til sættes et rødløg på panden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne