Kylling saltimbocca med cremefine
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og kog kartofler. Kog forårsløgene med det sidste minut af kogetiden.
Del hvert kyllingebryst tværs igennem på den flade led, så du har otte tynde, flade filetter. Del ligeledes hver skive parmaskinke i 2, så du har 8 stykker. Læg 2 blade salvie på hvert stykke kylling, drys med peber og læg en skive parmaskinke over. Hold det fast med en tandstikker. Steg først på ”skinkesiden” i ca. 3 min. og vend dem og steg i yderligere 5 min. Tag filetterne af panden og hold dem lune. Tilsæt bouillon og Cremefine og lad det simre ca. 5 min. Smag saucen til med salt og peber. Server med kogte forårsløg og kartofler drysset med urtesalt. |
|
Opskriften er vist 2672 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne