Kylling saltimbocca med cremefine

Kylling saltimbocca med cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kyllingebryst uden skind
4 skiverparmaskinke
16 bladeSalvie, frisk
 Friskkværnet peber
0.5 dl.vand
1 Knorr Fond du Chef Chicken
2.5 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
2 bdt.forårsløg
600 g.små kartofler
 
 Urtesalt drys til kartofler:
 Flagesalt
 Hakket persille
 Hakket salvie
 Revet citronskal
 
Opskrift:
Skræl og kog kartofler. Kog forårsløgene med det sidste minut af kogetiden.

Del hvert kyllingebryst tværs igennem på den flade led, så du har otte tynde, flade filetter. Del ligeledes hver skive parmaskinke i 2, så du har 8 stykker. Læg 2 blade salvie på hvert stykke kylling, drys med peber og læg en skive parmaskinke over. Hold det fast med en tandstikker. Steg først på ”skinkesiden” i ca. 3 min. og vend dem og steg i yderligere 5 min. Tag filetterne af panden og hold dem lune.

Tilsæt bouillon og Cremefine og lad det simre ca. 5 min. Smag saucen til med salt og peber. Server med kogte forårsløg og kartofler drysset med urtesalt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 2672 gange,
og udskrevet 64 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu