Krydderbøf med dijonsauce, cremefine og
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Ælt kødet løst sammen med krydderblandingen og form 4 store bøffer. Brun dem på en pande og steg dem evt. færdig i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 min.
Skræl rodfrugter og kartofler og skær dem i grove stykker. Kog dem møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og mos det hele godt sammen med Becel, Cremefine og estragonblade. Mosen må gerne være grov. Smag til med salt og peber. Rør Becel flydende med mel og kog det op med vand og Fond du Chef. Tilsæt Cremefine og smag til med sennep. |
|
Opskriften er vist 2563 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne