Cremet kartoffelsuppe med cremefine og røget laks

Cremet kartoffelsuppe med cremefine og røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.store kartofler
10 dl.vand
2 porrer
 Evt.1 terning Knorr hønsebouillon
1.5 dl.Cremefine til madlavning 7 % eller 15 %
100 g.røget laks i strimler
 Frisk purløg
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og vask porrerne. Skær porrer i skiver og kom dem sammen med kartoflerne i en gryde og kog i vand (evt. tilsat bouillonterning) ca. 20 min. til kartoflerne er møre.

Blend alt med en stavblender til konsistensen er ensartet.

Tilsæt Cremefine og varm suppen igennem. Den skal ikke koge. Smag til med salt og peber og anret med røget laks og purløg.

Server evt. med lækkert groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6255 gange,
og udskrevet 90 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu