Cremet kartoffelsuppe med cremefine og røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og vask porrerne. Skær porrer i skiver og kom dem sammen med kartoflerne i en gryde og kog i vand (evt. tilsat bouillonterning) ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
Blend alt med en stavblender til konsistensen er ensartet. Tilsæt Cremefine og varm suppen igennem. Den skal ikke koge. Smag til med salt og peber og anret med røget laks og purløg. Server evt. med lækkert groft brød. |
|
Opskriften er vist 6255 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne