Spaghetti Carbonara 05
Fryseegnet : Nej Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghetti som anvist på posen.
Steg bacon gyldent på en stor pande. Rør Cremefine sammen med æg og ca. halvdelen af parmesanosten. Dræn vandet fra spaghettien og kom den kogte spaghetti på panden med bacon. Tilsæt Cremefine-blandingen og rør den godt sammen med spaghetti og bacon. Rør til konsistensen er cremet. Server straks med revet parmesanost, frisk basilikum og friskkværnet sort peber på toppen. |
|
Opskriften er vist 6914 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne