Æggekage (ovn)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, mælk, bagepulver, mel,salt og peber sammen.
kom evt. løg el. svampe i. Hæld æggemassen på panden, og sæt panden i ovnen. Bag ved 185 grader i 30 min. eller til æggekagen er havet op og gennembagt. Steg baconskiverne grydenbrune og læg dem på en tallerken med køkkenrulle. Serveres med rugbrød, sprød baron og purløg. |
|
Opskriften er vist 25160 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne