Svinefilet
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinefileten krydres med salt og peber inden den brunes af på en pande i 1 spsk. olie.
Læg filet i en lille bradepande og sæt den i en 200 grader C. alm ovn ca. 20 minutter. Skær og server. |
|
Opskriften er vist 74390 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2014-12-04 10:21:39 Perfekt opskrift. Kødet bliver mørt og saftigt. Følg opskriften! Sørg for at tilbehøret, som kan være alt det du kan lide, eller har i køleskabet, bliver færdig samtidig som svinefileten. Ofte kan man købe svinefilet på denne størrelse på tilbud. Rækker til 3 personer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne