Osso buco inspireret kyllingegryde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Cathrine Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingebrystfileter skæres i store stykker (ca. 8 stykker i alt) og steges i en tykbundet gryde i olien. Tag kyllingen op og kom rødløg i, der er skåret i store både. Svits - tilsæt evt lidt vand, hvis olien er sluppet op. Dernæst kommes bladselleri, fennikel, hvidløg og gulerødder i, som er skåret i store chunks (jeg skrællede ikke engang gulerødderne - de er øko og lækre med skræl). paprika, peber, salt, cayennepeber og tørret oregano svitses sammen med grøntsagerne i ca. 1 minut. hvidvinseddike, vand, hønsebouillon, flåede tomater samt kyllingestykkerne tilsættes.
Retten skal simre i ca. 1½ time. Smag til med salt. Spises med brune ris (en lille klat - da grøntsagerne skal fylde meget i retten). toppes med hakket persille og revet citron. Læg evt en lille klat skyr på toppen. Tips: Super sund og meget velsmagende ret. |
|
Opskriften er vist 6035 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne