Fyldt medaljon med ris og carrysauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svinemørbrad:
Svinemørbrad afpudses skæres i medaljoner og bankes godt. 15 g smør smeltes i gryde eller lignende og de udskårne grøntsager sauteres deri. Til sidst kommes pikantost i og det røres godt sammen. Oste-grønt massen afkøles let og fyldes på de udbankede medaljons som nu lukkes. Ombindes med 1 skive bacon per medaljon. Afbrunes i halv smør og halv olie under kraftig varme, lægges i ovnfast fad og laves færdig i ovn ved 250 grader C. alm. ovn i 20 minutter. (De sidste 5 minutter kommes revet mozzarella over). Karrysauce: Hønsefond laves! Smør smeltes i kasserolle og hot madras svitses kraftigt heri. Mel tilsættes og beurre marnier laves. Herefter tilsættes fond og fløde, samt chutney, og urter fra fond. Koges op. Blendes og koges jævn ved svag varme i 8 minutter. Saucen vil nu have en rigtig konsistens samt neutral karryurte smag. Ris: 7 dl vand koges op. Ris tilsættes og koges møre. Kogetiden varierer alt efter kvalitet og rissort. Retten er nu serveringsklar! Variationstips: Skært skinkekød, kalkunkød samt kyllingebryst uden skind og ben kan bruges i stedet for svinemørbrad. karrysauce kan tilsættes lidt eksotisk frugt eller anden slags chutney og blendes med dette. Pasta eller kartofler kan serveres i stedet for ris. Diverse friske grøntsager, salater eller tærter kan gives som tilbehør. Lav en dejlig gang tarteletfyld af hønsekød til skrub af mad! |
|
Opskriften er vist 34939 gange,
og udskrevet 910 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2007-02-01 12:25:00 hvor skal man bruge æggehvide |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne