Lammekød a la kina
Hovedingrediens : Lammekød - Stegt/Kogt (Rester) Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger uden fedt.
Rør en jævning af vin, vand æggehvide og maizena og bland kødet godt med hænderne med denne jævning.
Drys maizena ud på et stykke smørrebrødspapir og vend kødet i tør maizena.
Brun kødet ved høj varme i olie, til det er sprødt og gyldent på alle sider.
Rør hele tiden.
Tag det op med hulske.
Tilsæt evt. lidt mere olie. Svits halverede champignon og meget tyndt skåret porre et minut ved høj varme. Tilsæt kinesisk kål, hvidløg og bønnespirer og svits ½- 1 min. Tilsæt vin, bouillon og soya og kog retten igennem. Jævn med maizena udrørt i vand. Smag til med salt. Læg grøntsagerne på et meget varmt, halvdybt fad. Svits lige kødet igennem, så det er varmt og sprødt og hæld det over grøntsagerne. Serveres med løse ris |
|
Opskriften er vist 14491 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne