Brombærsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Kog brombærrene med sukker og vand i 10 min
Purer brombærrene gennem en sigte eller blend dem med en håndblender. lad pureen køle af. skær sildene i stykker på ca. 2cm og bland dem forsigtigt med brombærpureen. lad sildene trække til næste dag. |
|
Opskriften er vist 5355 gange,
og udskrevet 63 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne