Indisk karrysuppe 03
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
skær gulerødder, løg og æblet i tern. snit porrerne i tynde ringe og bland dem sammen gulerødder,løg,æble karry,hønsebouillon i en gryde og kog det ca. 15-20 til det er mørt.
blend suppen og smag til med salt og peber. skær kyllingekødet og peberfrugten i tern og tilsæt suppen og de kogt ris og varm op igen. yoghurten tilsættes lige inde servering. |
|
Opskriften er vist 5672 gange,
og udskrevet 126 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne