Bløde pølsehorn
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Ja Indsendt af : Carina Indsendt : Red : |
|
|
Varm mælken i mikroovnen eller i gryden til den er lunken. Hæld derefter mælken ned i skålen efterfulgt af 50 g. Gær. Når gæren er opløst tager du derefter de resterende ingredienser bortset fra melet og rører sammen. (Margarinen kan eventuelt smeltes, men må IKKE være varmere end lunken når den kommes i) derefter hælder du delvist melet i mens du rører rundt. Når al melet er i hælder du dejen ud på bordet med lidt mel under så dejen ikke hænger fast.
Når dejen er æltet godt igennem (gerne i flere minutter) ligger du dejen tilbage i skålen, tager et viskestykke over og stiller skålen et lunt sted. F.eks. Ude på badeværelset hvis du har gulvvarme, eller under dynen. Lad dejen hæve i 1 time. Efter dejen har hævet tager du den ud på bordet og ælter dejen i 2 sekunder. (Efter dejen har hævet 1. Gang må du helst ikke ælte den mere end nødvendigt) Skær dejen over og rul den ene del ud til en rund form, tykkelse efter eget valg. Skær derefter dejen ud som en pizza i 8 stykker. Tag de 8 pølser og skær dem over så der blir i alt 16 pølser. Rul pølserne ind i dejen ved at ligge dem på den brede side af dejen og rul den ind til midten. Lig derefter pølsehornene på 2 bageplader med bagepapir på, dæk dem til med viskestykker. Lig dem igen et lunt sted og lad dem hæve i 45 - 60 minutter. Efter de har hævet tager du bagepladerne op på bordet og pensler dem med et æg. Kom derefter en enkelt bageplade ind i en forvarmet ovn på 180 g. Varmluft. Bag dem i 10 - 12 minutter til de er gyldne. Gør det samme med den næste portion. Tips: Dejen er også super god til boller! Samme ingredienser og næsten samme fremgangsmåde, dog uden pølser. |
|
Opskriften er vist 9535 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer karna - 2014-03-03 15:39:02 har prøvet at komme flydene stege margarine i . det virker mere luftig. ellers en god dej. og kom salt isteden for Kardemomme, for kan ikke li Kardemomme. men smag og behag :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne