Blomkålssuppe 03
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Tine Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler og løg skrælles og skæres i tern. Blomkål skylles og skæres fri for blade og stilke, og deles i små buketter.
Løget svitses i en gryde med lidt olie, herefter tilsættes blomkål, kartofler og bouillon. Suppen koges ca. 30 min. til blomkål og kartofler er møre. Tilsæt salt, peber og cayennepeber. Blend suppen med stavblender i gryden. Tilsæt fløden og smag til. Lad til slut suppen småkoge mens bacontern steges på pande. Tips: Mine mål på ingredienser er cirkamål. Da jeg ofte laver mad til to dage, vil denne portion svare til to dages mad, eller til tre-fire personer. Bacontern kan erstattes med frosne ærter og flute. |
|
Opskriften er vist 9641 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne