Rodfrugtmos 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt af : Køkkenchefen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl persillerødder, gulerødder og kartofler, skær dem i grove stykker og kog dem møre i vand med hvidløgsfed, men uden salt.
Hæld vandet fra, mos rødder og kartofler og rør det sammen med smør skåret i terninger og varm mælk. Smag mosen til med revet muskatnød, salt, peber og hakket persille. Server rodfrugtmosen til gullasch eller en anden skøn gryderet. |
|
Opskriften er vist 5085 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne