Lasagne med skinkefars
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Claus Indsendt : Red : |
|
|
Løg skæres i stykker og svitses på panden. Skinkefars tilsættes med krydderier og steges let. Flåede tomater og tomatpuré tilsættes retten. Lad den simre lidt.
Smør smeltes i en gryde og mel piskes deri. Derefter tilsættes bouillon lidt efter lidt. Mælk tilsættes og piskes til sovsen er varm. Revet parmesan ost røres deri. Cocktailpølser lægges i lægges i bunden af lasagne fad od og ovenpå lægges et lag af kødet. Derefter lægges lidt ostesovs. Derefter et lag med lasagneplader. Derefter skiftevis kød, sovs og plader. Der sluttes af med sovs i sidste lag. Derpå drysses evt rasp og revet ost. Sættes i ovn ved 175 grader C alm. eller 160 grader varmluft i 50-60 minutter. Bedste resultat opnåes ved at lade lasagnen hvile et time eller 2 inden den sættes i ovnen. |
|
Opskriften er vist 6455 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne