Skinkesalat finhakket

Skinkesalat finhakket, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet uden mayonnaise

Indsendt af : Plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.pålægsmiks (pålægsrester)
100 g.løg
100 g.mayonnaise
 
 Pynt:
 Mayonnaise
 løg
 
Opskrift:
Løget hakkes 1 gang. Pålægsmiks tilsættes, og det hele hakkes yderlig 3 gange.

Hvis der er meget peber i f.eks. rullepølse er det en god idé at fjerne det, da det ellers bliver for pebret. Spegepølse er ikke egnet, da det er for salt.

Når det hele er hakket, røres det godt med mayonnaise. Det er en smagsag hvor meget mayonnaise, man vil have i. Smag dig frem.

Kom massen på brødet, og pynt det derefter med en stribe mayonnaise og fintskåret løg.

Tips:

Man kan sagtens fryse det hakkede pålægsmiks i små portioner. Når det tages op, tilsættes mayonnaisen.





karakterer:
Opskriften er vist 28416 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-05-24 18:52:15
Salt + peber er en rigtig, rigtig go' idé! ;-) Rød peberfrugt virker også virkelig godt i en skinkesalat, såvel som i en tunsalat. :-)

  -   2013-05-06 15:38:42
God og billig

  -   2013-03-10 14:48:54
Man kan ofte købe billig pålægsmiks i Rema 1000