Skinkesalat finhakket
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Fryseegnet : Fryseegnet uden mayonnaise Indsendt af : Plet Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes 1 gang. Pålægsmiks tilsættes, og det hele hakkes yderlig 3 gange.
Hvis der er meget peber i f.eks. rullepølse er det en god idé at fjerne det, da det ellers bliver for pebret. Spegepølse er ikke egnet, da det er for salt. Når det hele er hakket, røres det godt med mayonnaise. Det er en smagsag hvor meget mayonnaise, man vil have i. Smag dig frem. Kom massen på brødet, og pynt det derefter med en stribe mayonnaise og fintskåret løg. Tips: Man kan sagtens fryse det hakkede pålægsmiks i små portioner. Når det tages op, tilsættes mayonnaisen. |
|
Opskriften er vist 28416 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2015-05-24 18:52:15 Salt + peber er en rigtig, rigtig go' idé! ;-) Rød peberfrugt virker også virkelig godt i en skinkesalat, såvel som i en tunsalat. :-) Tot - 2013-05-06 15:38:42 God og billig plet - 2013-03-10 14:48:54 Man kan ofte købe billig pålægsmiks i Rema 1000 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne