Banankage med chokoladestykker 02
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ja Indsendt af : Baking Anna Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn.
Smelt smørret, og stil det til side. Pisk æg, sukker og vanillesukker lys og skummende. Bland mel og bagepulver i en anden skål, og vend det i æggeblandingen skiftevis med smørret. Mos bananen med en stavblender, indtil der ikke er flere klumper, og bananen er blevet næsten flydende. Hak chokoladen groft (man kan sagtens bruge chokoladepålæg). Tilsæt banan og chokolade i dejen. Smør en form på ca. 10 x 25 cm, jo mindre at formen er af teflon. Du kan også bare lægge bagepapir i formen. Hæld dejen i formen. Bag ca. 45-55 min nederst i ovnen. Regn dog ikke med, at kagen skal have præcis den tid, da din form kan være anderledes end min. Stik jævnligt en knivspids i kagen, for at se hvornår den er færdig. Hvis der ikke hænger dej på kniven når du tager den op, er kagen bagt færdig. Tips: Du kan også lade være med at putte chokolade i dejen, og istedet overtrække den med chokolade når den er kølet af. Hvis du vælger at gøre det, skal du bruge ca. 150 g chokolade. |
|
Opskriften er vist 8937 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne