Dalgas gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 128530 gange,
og udskrevet 4678 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne i Nice - 2016-01-20 03:23:54 Al svinekoed skal helst ikke have for meget, da det ellers bliver meget toert, steger altid mit rosa eller langtidstegt. Isaer moerbrad skal bare have et par min. paa hver side paa en hed pande. Laß - 2012-08-27 22:29:51 En rigtig lækker ret, der gik rent ind hos både unge og gamle. Erstattede de friske tomater med en god dåse hakkede tomater og tilføjede hvidløg. Mums... cecilie - 2011-10-28 18:57:23 den er rigtig god.. især med kartoffelmos til og bacon Line - 2011-01-06 12:55:11 Hmm ikk noget særligt... Den smagte meget bedre på Hotel Dalgas :) Britta - 2009-02-03 05:38:51 Helt fantastisk ret - kan også sagtens bruges som "gæstemad". Louise - 2008-11-05 12:51:39 Rigtig rigtig god opskrift! Jeg er lidt kræsen, så jeg laver den med kylling, hvilket også er en stor succes ;) Henning - 2008-02-17 16:57:52 Dalgas gryde kommer fra Hotel Dalgas skal dog være med både kalve- og svinemørbrad. Jørgen Møller - 2007-02-20 10:33:14 Rigtig god ret, som får et ekstra pift, hvis man tilsætter ca. 2 dl. kokusmælk. Rie2006 - 2007-01-29 00:45:19 Bare suveræn ret Karianne - 2005-01-01 01:01:01 Denne ret er HELT KANON, smager bare så godt! lina - 2005-01-01 01:01:01 jeg syntes ikke særligt om denne ret. Sovsen var dog god! Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Kanon opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne