Tomatsuppe med kartofler og pasta
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Nej Indsendt af : Baking Anna Indsendt : Red : |
|
|
Lad smørret smelte i en stor gryde, men uden at det smelter.
Hak løgene og hvidløgene groft, og svits dem i smørret i ca. 1 minut. Hak gulerødderne groft, og tilsæt dem og resten af ingredienserne. Kog ved svag varme, under låg, i omkring 20 minutter. Tjek om gulerødderne er møre ved at stikke en kniv i en af dem; hvis den glider af kniven, er suppen klar. Hvis ikke, skal den have lidt mere. Blend suppen til den er glat med en blender eller en stavblender. Hæld tilbage i gryden, og sæt suppen i kog igen. Smag evt. til med krydderier. Skræl kartoflerne, og skær dem ud i små fine tern. Tilsæt gulerødderne i suppen. Lad den stå i et par minutter før du tilsætter pastaerne, da kartoflerne skal have længere tid. Når suppen er klar, servér med evt. creme fraiche og brød. |
|
Opskriften er vist 8696 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne