Havregrynskugler med farvet kokos
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Baking Anna Indsendt : Red : |
|
|
Sørg for at smørret er blødt, stil evt. pakken ud en time før brug. Bland alle ingredienserne sammen i en skål (brug kun den ene deciliter kokosmel, da der skal bruges 2,5 til at rulles i). Mas ingredienserne med hænderne, til den bliver ensartet, og der ikke er flere smørklumper.
Tril små kugler af blandingen, og gør klar på en tallerken. Fyld kokos i en plasticpose(r) alt efter hvor mange farver du ønsker, tilsæt frugtfarve, og mas farven ind i kokossen. Hæld ud på en tallerken, og tril kuglerne i kokossen. Pak i en æske, og stil i køleskabet til de bliver kolde. (ca. 2-3 timer) Tips: Havregrynskuglerne kan sagtens holde sig flere dage i køleskabet, men sørg for at de ligger i en lukket æske, ellers trækker de måske smag fra andre ting i køleskabet. De er også fryseegnede. |
|
Opskriften er vist 16729 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne