Smør fra bunden på 15 minutter
Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Beritk1 Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til skum. Pisk videre til cremefraiche. Kom salt i. Pisk videre til det skiller. Bliv ved med, at piske. Efter ca. 15 min begynder vallen, at skille fra smørret. Stop med, at piske. Klem det sidste valle ud af smørret og kom det i en beholder.
Vallen kan bruges til bagning evt. boller til smørret. Tips: Tilsæt raspolie, hvis det skal være smørbart. Hvidløgssmør: Tilsæt hvidløg. Kryddersmør: Tilsæt div krydderurter. Butlersmør: Tilsæt citronsaft, div urter. Tril det i pølser evt i madpapir. |
|
Opskriften er vist 3784 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne