Røget laks på urtecremesauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt af : Birthe Indsendt : |
|
|
Sautér finthakket selleri og gulerod i lidt olivenolie. Tilsæt fløde og lad det hele småkoge i 2-3 minutter.
Smag til med salt og peber og tilsæt purløg. Damp spinat og squash og anret det på midten af en varm tallerken. Læg laksen på spinaten og kom den varme sauce rundt i kanten af tallerkenen. Tips: Piskefløde kan eventuelt erstattes af madlavningsfløde. |
|
Opskriften er vist 5103 gange,
og udskrevet 85 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne