Fyldte portebello svampe

Fyldte portebello svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 4-8

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Pernille Sutrow

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-8 svampe afhængig af størrelsen.
2 spsk.olie
1 mellemstort løg
2 hårdkogte æg (8-9 min)
4 spsk.creme fraiche 15-18%
 Hakket dild el. Persille
 Salt
 peber
2 spsk.revet mild ost
 
Opskrift:
Skær stilkene af svampene og hak dem groft. Hak løget og bland med stilkene, steg dem let og køl af. Hak æggene og bland med cremefraiche, dild og svampeblanding og krydr. med salt og peber, tilsæt dild. Steg svampetoppene let i olie og læg dem på bagepapir med hulningen opad. Læg fyldet ovenpå og drys revet ost over. Sættes i ovn 200 gr. i 10 min. Server varme.

Tips:

Server en let salat eller brød til svampene. Pynt gerne med en Kvist dild.





karakterer:
Opskriften er vist 7026 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu