Fyldte portebello svampe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Fryseegnet : Nej Indsendt af : Pernille Sutrow Indsendt : Red : |
|
|
Skær stilkene af svampene og hak dem groft. Hak løget og bland med stilkene, steg dem let og køl af. Hak æggene og bland med cremefraiche, dild og svampeblanding og krydr. med salt og peber, tilsæt dild. Steg svampetoppene let i olie og læg dem på bagepapir med hulningen opad. Læg fyldet ovenpå og drys revet ost over. Sættes i ovn 200 gr. i 10 min. Server varme.
Tips: Server en let salat eller brød til svampene. Pynt gerne med en Kvist dild. |
|
Opskriften er vist 7026 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne