Chokolade frosting (ikke for sød, men lige tilpas)

Chokolade frosting (ikke for sød, men lige tilpas), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : AA12

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 dl.Sukker
50 g.hvedemel
3 spsk.Kakao pulver
2.3 dl.Mælk
180 g.Blødt smør
180 g.Mælkechokolade
 
Opskrift:
Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetemperatur.

I en lille gryde skal sukker, mel, kakao og mælk, bringes i kog. Bliv ved med at røre rundt i det, indtil blandingen bliver ligeså tyk som budding. Tag gryden fra varmen og si blandingen i en lille skål og lad den køle helt af i køleskabet.

Når blandingen er afkølet, piskes det bløde smør i indtil det bliver helt cremet (ca. 1 minut).

Pisk derefter den afkølede mælkechokolade i, i omkring 2 minutter.

Nu kan frostingen spredes på en hel kage eller cirka 25 cupcakes.

Tips:

Hvis det ønskes, kan der tilføjes mere kakaopulver efter smag (op til 4 spsk.) Der kan bruges både saltet og usaltet smør.





karakterer:
Opskriften er vist 8995 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu