Chokolade frosting (ikke for sød, men lige tilpas)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : AA12 Indsendt : Red : |
|
|
Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetemperatur.
I en lille gryde skal sukker, mel, kakao og mælk, bringes i kog. Bliv ved med at røre rundt i det, indtil blandingen bliver ligeså tyk som budding. Tag gryden fra varmen og si blandingen i en lille skål og lad den køle helt af i køleskabet. Når blandingen er afkølet, piskes det bløde smør i indtil det bliver helt cremet (ca. 1 minut). Pisk derefter den afkølede mælkechokolade i, i omkring 2 minutter. Nu kan frostingen spredes på en hel kage eller cirka 25 cupcakes. Tips: Hvis det ønskes, kan der tilføjes mere kakaopulver efter smag (op til 4 spsk.) Der kan bruges både saltet og usaltet smør. |
|
Opskriften er vist 8995 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne