Chokolade Cup-Cakes med luftig smør creme
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Thea Pii Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 170 grader C. alm. ovn eller 150 grader C. varmluft. læg papirformene i en muffin form til 12 muffins.
Rør chokolade og vand sammen i en lille gryde ved lav varme, til det er jævnt. Pisk smør, farin og æg i en lille skål med en el-mikser, til det er let luftigt. rør siet mel, bagepulver, kakaopulver og malede mandler og varm chokoladeblandingen i. Hæld 0,6 dl dej i hver form. bag kagerne i ca 25 minutter. lad dem stå i fem minutter, inden du vender dem ud på en bagerist vend dem, så over fladen vender op ad. lad dem afkøle. Smørcreme: bland mælk, vand og sukker i en lille gryde. rør i det ved lav varme uden at det koger, til sukkeret er opløst. drys gelatine i det ekstra vand i en kop og hæld det i gryde. rør i siruppen, til gelatinen er opløst. afkøles til stuetemperatur. pisk søm og ekstrakt med en el-mikser i en lille skål, til det er så hvidt som mugligt. med motoren kørende hældes det i den kolde sirup, lidt ad gangen. pisk, til det let og luftigt blandingen bliver tykkere når den har stået lidt. Tips: alle skemål er strøgende. den mest nøjagtige måde at afmåle tøre ingidienser er ved at veje dem. når du afmåler vææske, så brug en klar glas- eller plastickande med målangivelser på. i opskriften bruges store æg med en gennemsnits vægt på 60 g. |
|
Opskriften er vist 4916 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer den søde. - 2012-12-30 12:25:04 den er super god. elsker især smørcremen. -tak fra den søde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne