Antoniusmørbrad a la Carl
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skæres i både og vendes i olie og salt. Bages i ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 40 min.
Mørbraden skæres ud i medailloner. Brunes af på pande og lægges i ildfast fad. 6 kviste timian kommes ved sammen med kalvebouillon og øl. Steges i ovn ved 180 grader i ca. 30 min. Imens koges broccoli al dente. Bøfferne tages ud og saucen sigtes fra og jævnes. Smages til med salt og peber. Resten af timian hakkes fint og drysses over retten. |
|
Opskriften er vist 99588 gange,
og udskrevet 2642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (54 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2012-05-21 13:39:58 Måske man kunne erstatte øllet med lidt rødvin eller hvidvin? Tony Montana - 2012-04-06 20:35:20 Super behøves kun 2 dl. Brug evt saucsen fra panden. Bon appetit anonym - 2012-03-18 19:14:51 Det smagte overhovedet ikke godt :-(( Michelle - 2012-01-07 22:58:39 Prøvede denne opskrift, og blev desværre jævnt skuffet. Skiftede den ene dl. øl ud med 1 dl. bullion da vi brugte en øl som var en smule stærkere end carls special, men smagen blev stadig alt for "øllet". Det smagte slet ikke godt - selv min forlovede som ellers er glad for øl, kunne ikke lide smagen. Tænker på måske at komme halvt af hver i (øl og bullion) en anden gang, og holde det til en meget mild øl - hvis vi nogensinde kommer til at prøve denne opskrift igen. Kødet blev dog super lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne