Rughavre flutes
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Dory Indsendt : |
|
|
Kog rugkernerne og de 2 dl vand sammen i et par minutter og lad blandingen afkøle.
Varm den 1 dl vand til håndvarmt og rør gæren ud heri. Tilsæt kerner og de øvrige ingredienser. Ælt dejen igennem og stil til hævning i 30-45 min. Slå dejen ned og form den til 16 små flutes. Rids hvert flute med en kniv. Pensles med vand (og evt drysses med lidt havregryn. Efterhæver i 20-30 min. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 20 min. Tips: A38 kan evt erstattes med kærnemælk. |
|
Opskriften er vist 4573 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne