Oles smagfulde Rullepølse

Oles smagfulde Rullepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : OleJ

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 svine eller kalveslag
1 stort fint revet løg
2 tsk.allehånde
1 tsk.timian
1 tsk.koriander
 salt
 peber
8 Husblas, blade
 
 Saltlage:
5 l.vand
800 g.salt
200 g.sukker
8-10 laurbærblade
 
 Kogelage:
5 l.vand
1 løg i både
10-15 hele peberkorn
3 laurbærblade
1 tsk.timian
 
Opskrift:
slaget skæres til så længden matcher din rullepølsepresse. udbred slaget og strø kryderier,revet løg og husblas ud på slaget,rul det derefter sammen og snør godt med bomuldsgarn.

saltlagen koges op og afkøles.

i den afkølede saltlage lægges nu det sammensnørede slag og hviler heri 24 timer på køl.

Slaget lægges i den kolde kogelage, og koger i denne i 1½ time, afkøles let i lagen inden den puttes i pressen, og stilles koldt indtil den virker skærefast.





karakterer:
Opskriften er vist 11035 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu