Oles smagfulde Rullepølse
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : OleJ Indsendt : Red : |
|
|
slaget skæres til så længden matcher din rullepølsepresse. udbred slaget og strø kryderier,revet løg og husblas ud på slaget,rul det derefter sammen og snør godt med bomuldsgarn.
saltlagen koges op og afkøles. i den afkølede saltlage lægges nu det sammensnørede slag og hviler heri 24 timer på køl. Slaget lægges i den kolde kogelage, og koger i denne i 1½ time, afkøles let i lagen inden den puttes i pressen, og stilles koldt indtil den virker skærefast. |
|
Opskriften er vist 11035 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne