Hasselnødde Panderet Kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Fryseegnet : Nej Indsendt af : Jacob H. Indsendt : |
|
|
Bland Nødder. Mel Og Krydderier godt Sammen I En Dyb tallerken
Slå Ægget Ud I En Anden Dyb Tallerken og rør rundt i det med en gaffel. Vend kyllingen i ægget og rul det derefter rundt i nødderne melet og krydderierne. Steg kyllingerne indtil de er godt brune på begge sider. (er også godt på et stykke rugbrød) |
|
Opskriften er vist 5235 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-07-25 14:30:32 Fantastisk ret. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne