Frugtsalat med råcreme og chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : TheresrDK Indsendt : Red : |
|
|
Frugtsalat:
Pærer, æbler, banan og appelsin skæres i mindre stykker. Det hele kommes i en stor serveringsskål. Råcreme: Sukker, æg og vanillesukker piskes sammen til en luftig æggesnaps. Piskefløden piskes til creme og røres i æggesnapsen. Råcremen hældes over frugten, og det hele blandes sammen til råcremen er jævnt fordelt i alle frugterne. Tilsæt hakket chokolade og blåbær som pynt. Tips: En fantastisk sommerdessert! - Skal den være mere sommerlig, så tilsæt mango og jordbær i frugtsalaten. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 71637 gange,
og udskrevet 1344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kenni - 2016-03-26 15:17:19 Er det hele æg?? Og burde det ikke være pasteuriserede æg?!? Poul - 2015-04-11 21:46:11 Hvad gør man så med piskefløden ? Når den ikke skal blandes i nogen steder ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne