Kylling i flødesovs med bacon, løg og rød peber
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Dennis Bostrøm Indsendt : Red : |
|
|
Et par timer inden spisested laves en marinade af olivenolie, et fed hvidløg, soya og paprika.
Skær kyllingfilet i tern, og læg den i marinaden. Sæt en stegepande over på høj varme (8). Svits bacon og løg i et par minutter og hæld den marinerede kylling på panden. Steg videre i 5min, til kyllingen har fået lidt farve, og tilsæt derefter fløde samt rød peber. Skru ned på simreniveau (3-4) og lad det stå mindst 15min (men gerne længere). Smag til hvis nødvendigt. Serveres med det tilbehør du har lyst til. Men ris er nok det typiske valg. Tips: Tilberedningstid 30min. Arbejdstid 15min. |
|
Opskriften er vist 48650 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Rúna - 2018-06-06 15:29:14 Det var en dejlig ret, men jeg synes, der skal mere sovs til. Næste gang vil jeg prøve med frisk pasta. v.bente - 2015-04-18 19:12:57 Dejlig nemt og smager godt.Lavede frisk pasta til.Det er ikke sidste gang jeg vil lave den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne