Kylling i flødesovs med bacon, løg og rød peber

Kylling i flødesovs med bacon, løg og rød peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dennis Bostrøm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kylling brystfilet
1-200 g.bacon (evt kalkunbacon)
1 løg
2 dl.fløde
0.5 rød peber
1 hvidløg
 Olivenolie
 Soya
 Paprika
 
Opskrift:
Et par timer inden spisested laves en marinade af olivenolie, et fed hvidløg, soya og paprika.
Skær kyllingfilet i tern, og læg den i marinaden.

Sæt en stegepande over på høj varme (8).
Svits bacon og løg i et par minutter og hæld den marinerede kylling på panden.
Steg videre i 5min, til kyllingen har fået lidt farve, og tilsæt derefter fløde samt rød peber.
Skru ned på simreniveau (3-4) og lad det stå mindst 15min (men gerne længere).

Smag til hvis nødvendigt.
Serveres med det tilbehør du har lyst til. Men ris er nok det typiske valg.

Tips:

Tilberedningstid 30min. Arbejdstid 15min.





karakterer:
Opskriften er vist 48651 gange,
og udskrevet 474 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-06 15:29:14
Det var en dejlig ret, men jeg synes, der skal mere sovs til. Næste gang vil jeg prøve med frisk pasta.

  -   2015-04-18 19:12:57
Dejlig nemt og smager godt.Lavede frisk pasta til.Det er ikke sidste gang jeg vil lave den.