Berliner pfannkuchen 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Luplau Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og tilsæt mælken. Lad den blive håndvarm. Opløs gæren i mælken og tilsæt sukker og æg. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem. Dejen må gerne klistre en smule. Dæk skålen med et viskestykke eller et stykke film og lad dejen hæve 1 times tid et lunt sted. Slå dejen ned og rul den ud ca. ½ cm tyk. Udstik cirkler ca. 8 cm i diameter. Læg ca. 1 tsk marmelade på halvdelen af dejcirklerne og læg herefter en anden dejcirkel ovenpå og klem omhyggeligt kanterne sammen, så marmeladen ikke løber ud under kogningen. Lad kagerne hæve ½ time inden de koges i varm olie eller palmin. Læg kagerne på fedtsugende papir og vend dem derefter i sukker.
Tips: Jeg brugte 2 liter olie til kogning. |
|
Opskriften er vist 29442 gange,
og udskrevet 563 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Erik Larsen - 2019-09-28 22:27:50 Fornøjelige små lækre kager som ved første øjekast ikek giver meger ud af sig, ved eres ganske anonume udseende, som lader tankerne imod italiens standard bag, men når tænderne sættes i, ja så må man sige at opskriften her smager af lort. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne