Kylling i spinat med rodfrugter
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Skræl rodfrugter og skær dem i tynde stave.
Læg dem på et stykke bagepapir i et ildfast fad. Hæld olie over. Drys salt og timian over. Bages i ovnen i 35 minutter på 210 grader C. alm. ovn. Hæld spinaten i et dørslag og pres så meget af væsken ud af det som muligt. Rør melet ud i mælken. Hæld blandingen i en gryde og varm det op. Skær kyllingeinderfileterne i tern på 2 cm. Når mælkeblandingen koger, tilsættes kyllingen. Kog i 5 minutter under konstant oprøring. Skru blusset ned på laveste temperatur og lad dem simre, mens rodfrugterne bager. (Rør i det hvert femte minut cirka.) Når der er 5 minutter tilbage, til rodfrugterne er færdige, tilsættes spinaten i gryden. Smag til med salt, peber og muskat. Skru lidt op for blusset og varm det hele igennem. |
|
Opskriften er vist 6068 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne