Verdens bedste brød (på surdej)

Verdens bedste brød (på surdej), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Surdej opskrift: (konsistens mellem pandekagedej og tandpasta)
2 dl.vand
2 dl.hvedemel
1 tsk.salt
0.5 tsk.honning (kickstarter så surdejen gære)
 
 
 Dej:
700 g.hvedemel
4 dl.vand
2 tsk.salt
4 dl.surdej
 
Opskrift:
Surdej:
Lægges i en lukket beholder natten over i stue temperatur ca. 20-22 grader.


Tag en stor skål bland, surdej, vand & salt og til sidst mel. (konsistens lidt vådere en normalt brød)

Stil nu dejen under låg ved stue temperatur i ca. 8-12 timer

Tænd ovnen på 250 grader Sæt en gryde med låg ind i ovnen i ca. 30 min. Dejen hæles ud på et bord med mel og foldes ind mod midten 4 gange og derefter lægges dejen ned i gryden og lad bage i 30 min. og derefter 20 min. uden låg.

Klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 10821 gange,
og udskrevet 238 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu