Verdens bedste brød (på surdej)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Surdej:
Lægges i en lukket beholder natten over i stue temperatur ca. 20-22 grader. Tag en stor skål bland, surdej, vand & salt og til sidst mel. (konsistens lidt vådere en normalt brød) Stil nu dejen under låg ved stue temperatur i ca. 8-12 timer Tænd ovnen på 250 grader Sæt en gryde med låg ind i ovnen i ca. 30 min. Dejen hæles ud på et bord med mel og foldes ind mod midten 4 gange og derefter lægges dejen ned i gryden og lad bage i 30 min. og derefter 20 min. uden låg. Klar til servering. |
|
Opskriften er vist 10821 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne