Gravad svineryg med chili, ingefær og honning
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : |
|
|
Stød krydderierne i morteren. Smelt honningen og rør krydderierne i. Hæld blandingen i en lille skål. Gnid svinefileten i krydderihonningen. Lad den trække 3-4 døgn i køleskabet. Vend den en gang i døgnet. Gnub den lidt når du vender den.
Rør fløde og yoghurt sammen. Riv agurken groft, drysses med lidt salt og kom den i et andet dørslag til afdrypning ca 30 minutter. Skyl agurkestrimlerne og dup dem bagefter tørre, hvis de er for salte. Rør dem direkte i flødeyoghurten hvis de er tilpas i smagen. Knus hvidløget og hak det fint med korianderen. Kom begge dele i yoghurten og smag til med salt, peber og citronsaft. Lad blandingen trække mindst 30 minutter. Skær tynde skiver af svinet og giv til. |
|
Opskriften er vist 14709 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sr - 2011-01-22 16:12:08 Fantastisk ret. Jeg var lidt skeptisk over svinekød tilberedt uden varme. Brugte dog mørbrad i stedet, det kan klar anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne