Pasta med kammuslinger
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise). Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.
Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. Tilsæt 1 dl. hvidvin og 1 spsk. citronsaft dampes ind til det halve, tilsæt kammuslingerne, dampes i ca. 1- 2 minuter Sigt væde fra i en skål og kom væden tilbage i gryden. Monteres derefter med smør og kom muslingerne tilbage i den færdige sauce. Server med frisk pasta, gerne grøn. Tips: Vi har brugt de helt små kammuslinger til denne ret, kan du ikke skaffe dem kan store kammuslinger kvartes. |
|
Opskriften er vist 1910 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne