Spidskål i ovn

Spidskål i ovn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Spidskål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Spidskål i ovn, billede 4 Spidskål i ovn, billede 1 Spidskål i ovn, billede 2 Spidskål i ovn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.spidskål
1 citron saften heraf
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Spidskålen deles i kvarte på langs, Lægges i kogende vand bring vandet i kog igen og koger et par minutter evt. af et par gange. Kålen tages op og dryppes af på et klæde eller i et dørslag.

Stokken skæres ud og spidskålen lægges i en stor bradepande. Citronsaft og olivenolie fordeles over kålen, krydres med salt og peber.

Sættes i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Server spidskålen med et godt drys af hakkede krydderurter.

Tips:

Krydderurter f.eks.
persille
kørvel
dild
purløg
estragon






karakterer:
Opskriften er vist 2974 gange,
og udskrevet 32 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu