Spidskål i ovn
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Spidskålen deles i kvarte på langs, Lægges i kogende vand bring vandet i kog igen og koger et par minutter evt. af et par gange.
Kålen tages op og dryppes af på et klæde eller i et dørslag.
Stokken skæres ud og spidskålen lægges i en stor bradepande. Citronsaft og olivenolie fordeles over kålen, krydres med salt og peber. Sættes i ovnen 10-15 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Server spidskålen med et godt drys af hakkede krydderurter. Tips: Krydderurter f.eks. persille kørvel dild purløg estragon |
|
Opskriften er vist 2974 gange,
og udskrevet 32 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne