Marineret kammuslinger

Marineret kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Marineret kammuslinger, billede 4 Marineret kammuslinger, billede 1 Marineret kammuslinger, billede 2 Marineret kammuslinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
1 dl.risvin
0.5 dl.soya
2 spsk.akaciehonning
2 tsk.fintrevet ingefær
2 fedhvidløg
0.5 rød chilipeber
 
250 g.kammuslinger
 
Opskrift:
Marinade:
Ingefær skrælles og rives fint. chilipeber flækkes, renses for kerne inden den hakkes fint. Pillede hvidløg presses. Blandes med risvin, soja og akaciehonning.

Store kammuslinger marineres heri 30 minutter, gerne mere.

Til tilberedning hældes marinaden gennem en sigte i en lille gryde og koges ned.

Kammuslingerne steges ca. 1 minut på hver side i smør.

Anret kammuslingerne på kogte ris, og kom lidt af den nedkogte marinade over.





karakterer:
Opskriften er vist 770 gange,
og udskrevet 3 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu