Marineret kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinade:
Ingefær skrælles og rives fint. chilipeber flækkes, renses for kerne inden den hakkes fint. Pillede hvidløg presses. Blandes med risvin, soja og akaciehonning. Store kammuslinger marineres heri 30 minutter, gerne mere. Til tilberedning hældes marinaden gennem en sigte i en lille gryde og koges ned. Kammuslingerne steges ca. 1 minut på hver side i smør. Anret kammuslingerne på kogte ris, og kom lidt af den nedkogte marinade over. |
|
Opskriften er vist 770 gange,
og udskrevet 3 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne