Plantebaseret Spinat æggekage
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 15 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Skyld og hak grøntsager som ønsket (minus spinat)
Blend planteæg, vand og spinat i fortrukken blender
Svits det hakkede grønt på en varm pande i 3-5 min
Vend de svitsede grøntsager i planteæg massen
Tilføj soya og oregano og rør det hele godt sammen
Hæld hele molevitten på en middelvarm pande
Sæt låg på og lad det tilberede i 6-8 min (hold øje)
Sluk for varmen og lad stå under låg i yderligere 2-3 min
Serverings tip: Drys planteæggekagen med salt, friskkværnet peber og frisk persille eller koriander |
|
Opskriften er vist 725 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne