Calzone med spaghetti og kødsovs
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Følg opskriften på pizzadej her.
Dejen deles i 4 portioner som udrulles i ca. 25 cm. i diameter. Fordel fyldet på den ene halvdel af dejen (vi brugte ca. 300 g. Spaghetti med kødsovs på hver) drys revet ost over, husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes. Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir. Lad dejen efterhæve i mindst 30 minutter. Pensel calzonen med olivenolie og drys med mel. Bages ved 250 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter eller indtil hævet og gylden. Tips: En rest spaghetti med kødsovs kan bruges, eller der kan laves en portion kun til Calzone med spaghetti og kødsovs. Se opskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs her |
|
Opskriften er vist 837 gange,
og udskrevet 34 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne