Ingefæris med lækker sauce
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Kog sukker og vand, ingefær til en jævn masse og afkøl.
Pisk æggene i sukkerlagen til det skummer og tilsæt mælken og lad det koge op. Afkøl i vandbad og rør nu og da. Pisk fløden og vend den omhyggeligt i cremen. Kom i form og frys i 5-6 t.
Saucen: Pisk æggeblommerne med sukker over vandbad. Tilsæt vin og pisk ved svag varme i 6 min. til saucen er tyk og cremet kan jævnes med kartoffelmel og vin. Server med is og friske frugter |
|
Opskriften er vist 11967 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne