Ingefæris med lækker sauce

Ingefæris med lækker sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.perlesukker
2 spsk.finthakket frisk ingefær
1 dl.vand
2 past. æg
2 dl.mælk
2 dl.stivpisket fløde
 
 Sauce:
4 past æggeblommer
 dl.sukker
2 dl.hvidvin eller æblecider
1 tsk.kartoffelmel
 Frisk frugt
 
Opskrift:
Kog sukker og vand, ingefær til en jævn masse og afkøl. Pisk æggene i sukkerlagen til det skummer og tilsæt mælken og lad det koge op. Afkøl i vandbad og rør nu og da. Pisk fløden og vend den omhyggeligt i cremen. Kom i form og frys i 5-6 t.

Saucen:
Pisk æggeblommerne med sukker over vandbad. Tilsæt vin og pisk ved svag varme i 6 min. til saucen er tyk og cremet kan jævnes med kartoffelmel og vin. Server med is og friske frugter





karakterer:
Opskriften er vist 11963 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu