Laktosefri risalamande

Laktosefri risalamande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Laktosefri risalamande, billede 4 Laktosefri risalamande, billede 1 Laktosefri risalamande, billede 2 Laktosefri risalamande, billede 3

Ingredienser:
  Risengrød:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
10 dl. Laktosefri sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Laktosefri Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Flæk vaniljestangen og tag kornene ud.

Vand og ris bringes i kog og koger et par min inden mælk, vaniljekorn og den tomme vaniljestang tilsættes. Bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 time til risene er møre og grøden er tilpasse tyk. Tag vaniljestangen op, afkøl grøden.

Hak mandlerne, gem en til at komme hel i risalamanden.

Rør mandlerne og sukker i den kolde risengrød (nogle koger grøden med sukker).

Når Risalamanden skal røres så skal man lige vurdere hvor tyk grøden er blevet nu den er kold, den kan evt. blandes med lidt mælk eller piskefløde inden flødeskummet vendes i.

Piskefløden piskes til flødeskum og vendes i lidt af gangen.





karakterer:
Opskriften er vist 5698 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10796 (2570 kcal)
KJ pr. Pers. 1799 (428 kcal)
Vægt ialt 1625 gram
Vægt pr. Pers. 270 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 664 KJ (158 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu