Laktosefri risalamande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Flæk vaniljestangen og tag kornene ud.
Vand og ris bringes i kog og koger et par min inden mælk, vaniljekorn og den tomme vaniljestang tilsættes. Bringes i kog under omrøring og koger ca. 1 time til risene er møre og grøden er tilpasse tyk. Tag vaniljestangen op, afkøl grøden. Hak mandlerne, gem en til at komme hel i risalamanden. Rør mandlerne og sukker i den kolde risengrød (nogle koger grøden med sukker). Når Risalamanden skal røres så skal man lige vurdere hvor tyk grøden er blevet nu den er kold, den kan evt. blandes med lidt mælk eller piskefløde inden flødeskummet vendes i. Piskefløden piskes til flødeskum og vendes i lidt af gangen. |
|
Opskriften er vist 5698 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne