Plantebaseret Tamagoyaki
Kilde : TrueGreens Tilberedningstid : 15 minutter Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Bland Planteægsblandingen, sukker, sojasovs og vand indtil du har opnået en cremet konsistens.
Tilsæt lidt olie på en non-stick pande. Når den opnår middel varme, hæld et tyndt lag Planteægsblanding på panden. Efter ca. 30-40 sekunder fold da to kanterne ind mod midten, således at du næsten har en Planteægspandekage som er formet som et rektangel. Brug en tynd spartel til forsigtigt at rulle pandekagen fra en ende til den anden. Lad rullen blive liggende i den ene ende af panden, og tilsæt nu et tynd lag Planteægsblanding mere. Efter ca. 30 sekunder, fold forsigtigt to parallelle sider ind mod midten, og rul forsigtigt den eksisterende rulle ind i den nye Planteægspandekage. Fortsæt således, til at der ikke er mere Planteægsblanding tilbage. Til slut tager du din rulle af varmen og lader den køle af i 3-4 minutter. Skær den derefter i 6 cm brede stykker og server lun. |
|
Opskriften er vist 409 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne