Indbagte rejer
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vi bruger opskriften her på beignetdej.
Dejen kan gøres klar i forvejen.
Rejerne tørres i et rent viskestykke eller køkkenrulle inden de vendes i hvedemel. Olien varmes op. Sæt rejerne på spyd en af gangen og dyp dem i dejen, og vip dem forsigtigt af spyddet ned i den varme olie. Steg dem til de er gyldne, vend dem et par gange undervejs. Tages op og lægges på fedtsugende papir. Serveres straks gerne med en hvidløgsmayonnaise, chilimayonnaise eller sojasauce. |
|
Opskriften er vist 2369 gange,
og udskrevet 28 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne