Stege kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med aspargesene:
Skær enderne af de grønne asparges. Steges 4-5 minutter i smørret, de skal stadig have lidt bid. Krydr med salt, peber og citronsaft. Muslingerne duppes tørre. Tør panden af og steg nu kammuslingerne i nyt smør. De skal stege ved høj varme ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Vi har her serveret kammuslingerne med en Beurre Blanc Sauce Ved anretning rives der lidt trøffel over. |
|
Opskriften er vist 1554 gange,
og udskrevet 19 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne